Tweedehands boeken – mooie reclame

Tweedehands boeken verdienen een tweede leven. De letters blijven staan, het boek wordt door iemands anders vastgehouden. Deze reclame van een boek dat wordt vastgehouden door twee handen met vingers van verschillende lezers is van bibliotheek en tweedehandsboekenwinkel Bookworld.

De kaft is versleten, de titel op de rug en voorkant wat vervaagd. Het boek kan nog gewoon door iedereen worden gelezen.

Library & second hand book shop, tweedehandsboekenwinkel

 

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: