Een boek kan je leven veranderen

Een boek kan het verhaal van je leven veranderen. Penguin laat zien hoe een boek het leven kan veranderen. Talenten die vroeg ontwikkeld zijn kunnen op een slimme manier gebruikt worden voor een mooie carrière.

Een kleine voyeur wordt genadeloos aangepakt tenzij het een paparazzo wordt. Deze verandering is in gang gezet door een boek over fotografie.
De messenwerper kan het mes gebruiken als topkok, gewoon door het lezen van een kookboek.
En zo is er de baby die paardje rijd top zijn moeder, een ridder wordt op de hond als hij nog kind is en door het lezen van een boek over een paardenrace een succesvol ruiter wordt.
Het kind dat al jong ballonnen doorprikt en ook fietsbanden lek steekt, leest een boek over acupunctuur, dat is het begin van een glansrijke carrière.
De pestkop die iets afpakt en ermee wegrent kan uiteindelijk de bak ingaan. Of hij leest een boek over American Football en wordt een succesvolle running back.

 

penguin-paparazzi_A book can change the story of your life penguin-chef_A book can change the story of your life penguin-jockey_A book can change the story of your life penguin-acupuncturist_    A book can change the story of your life penguin-footballer    A book can change the story of your life.

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d