Murder by the Book – drie posters voor deze boekenwinkel in Houston

Murder by the Book is een boekenwinkel in Houston. De specialisatie is mysterie en thrillers. De winkel is gestart in 1980 en heeft nu 25000 boeken op voorraad. Nieuwe, gebruikte, hardcovers, paperbacks, magazines etc.

Ter promotie van de boekenwinkel is er een drietal posters ontworpen. Op deze posters is een boek te zien en iets wat doet denken aan een mysterie of criminele daad. Zo is er een boek waarvan de pagina wordt omgeslagen met een pincet die weer wordt vastgehouden door iemand met een blauwe latex handschoen.

Op de tweede afbeelding is een papercut te zien in een wijsvinger en is de bloedafdruk op de dader, het boek, te zien. Op de derde afbeelding ligt een opengeslagen boek. Er kan niet verder worden gebladerd want er is een geel lint met zwarte letters overheen bevestigd: “Police line do not cross”.

Murder by the book.  pincetteMurder by the book papercut Murder by the book. police line

 

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: