Boeken voor iedere interesse – thema’s gepinguïniseerd.

Penguin Books laat zien hoe breed en divers het boekenassortiment is. Y&R maakte een serie afbeeldingen waarin het logo, de pinguïn, een hoofdrol speelt. In elke afbeelding is een ander thema uitgebeeld.

Het gaat om de onderwerpen die Penguin Books uitgeeft: reizen, tuinieren, wetenschap, sprookjes, talen, architectuur en hobby’s. De slogan is helder: Boeken voor iedere interesse (Books for every interest).

books for every interest languages penguin books books for every interest languages penguin books Hobbies books for every interest languages penguin books Travel books for every interest languages penguin books Science Fiction books for every interest languages penguin books Gardening books for every interest languages penguin books Fairy Tales books for every interest languages penguin books architecture

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content