Met je ogen dicht een boek lezen

Lezen is fantastisch. Niet altijd is er de mogelijkheid om te lezen, dan is er een luisterboek. Penguin gebruikt foto’s van Franz Kafka en Edgar A. Poe in deze campagne. Beide heren zijn afgebeeld met gesloten ogen.

De boodschap is: audioboeken, collectie van Kafka (of Edgar A. Poe). Duidelijk verhaal. De boeken van de twee schrijvers zijn ook prima als luisterboek te lezen.

Franz Kafka audiobook, luisterboek, Penguin Edgar A. Poe audiobook, luisterboek, Penguin

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: