Penguin, er is nog meer leven in een boek.

 Vorige week stond hier de conversatie tussen de S en de $ in een advertentie van Penguin. Die advertentie was niet alleen. Er zijn er nog meer. Hieronder staan er nog eens drie waarin verschillende letters met elkaar of over elkaar praten.

De negen zegt tegen de komma: “For the last time – I’m not your dad, so quit following me!”

De Q zegt tegen de O: “I can’t help it. I get an erection everytime she does that.”

De P zegt tegen de b: “Must be painful standing on your head all day.”

Penguin Books life in a book nine commaPenguin Books life in a book Q 0 Penguin Books life in a book P b

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content