Vlucht weg in een boek

Penguin is een van de meest actieve boekadverteerders. In deze campagne wordt lezen gepromoot. Het is de ideale vlucht uit de werkelijkheid. Het kan overal en je zit ineens in een verhaal.

Bij een bushalte, op het vliegveld of in de trein of metro. In plaats van een persoon zien we een boek liggen. Het is een goede visualisatie van iemand die even wegvlucht uit de dagelijkse realiteit en helemaal opgaat in een boek.

Penguin escape into a book Train Penguin escape into a book vliegveld luchthaven airport Penguin escape into a book bus stop

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d