Heldere boodschap van hologram op gehandicaptenparkeerplaats

hologram gehandicaptenparkeerplaats“Als u mijn plaats neemt, neemt dan ook mijn handicap,” staat op borden bij een aantal gehandicaptenparkeerplaatsen. Het doel is om parkeerders zonder gehandicaptenparkeerkaart bewust te maken van hun actie en ervoor te zorgen dat zij ergens anders parkeren. In Rusland is dit bord vervangen door een hologram.

Bij een aantal gehandicaptenparkeerplaatsen werden camera’s gemonteerd die detecteerden of er wel of geen parkeerkaart in de auto was. Als die er niet was en de chauffeur toch op de gehandicaptenparkeerplaats wilde parkeren verscheen er ineens een hologram van een gehandicapte die de foutparkeerder een halt toeroept.

Bekijk onderstaande video waarin het hologram is te zien evenals reacties van verraste foutparkeerders.

 

Leave a Reply

Skip to content