Luisterboeken – Geluidsgolven van tekst

Luisterboeken van Penguin worden gepromoot met een afbeelding van geluidsgolven. Deze golven zijn opgebouwd uit het eerste hoofdstuk van Wuthering Heights en het eerste hoofdstuk van Jane Eyre.

Door te klikken op onderstaande afbeeldingen worden de grote formaten getoond en kan de tekst worden gelezen. Of, en dat is wat Penguin wil, je schaft het luisterboek aan en luistert naar hoe het boek wordt voorgelezen.

De slogan: Hear your favourite books sluit de geluidsgolf af samen met het Penguin-logo

Penguin audiobooks 2Penguin audiobooks

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content