Lees je boeken opnieuw

Boeken veranderen met je mee. Bij elke keer lezen worden nieuwe aspecten ontdekt of kan het boek op een nieuwe manier worden uitgelegd. Herlees je boeken is de boodschap van Mint Vinetu. “Books change with you. Re-read your favorites at Mint Vinetu”

In drie afbeeldingen van Animal Farm, De gedaanteverwisseling en Moby Dick worden scenes uit de boeken afgebeeld. Aan de linkerkant hoe het kan worden gelezen als tiener, aan de rechterkant hoe het kan worden gelezen als de lezer een stuk ouder is.

mint venetu George Orwell Animal Farm lees je boeken opnieuwmint venetu Kafka de metamorfose lees je boeken opnieuw mint venetu moby dick lees je boeken opnieuw

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content