Muzikantenboek met notenbalk gepromoot

wordsworth booksWordsworth, voor het verhaal achter de muzikant. Life van Keith Richards wordt weergegeven met muziekschrift. De notenbalken zijn gelinkt aan de gebeurtenissen in het leven van de muzikanten.

Amy Amy Amy: The Amy Winehouse Story en Michael Jackson: The magic, the madness, the whole story worden verteld met de notenbalk en illustratie. De slogan is for the story ___behind___ the music: Voor het verhaal ___achter___ de muziek.

Deze drie verhalen promoten de muziekboeken bij de boekhandel Wordsworth Books.

wordsworth Keith Rolling Stones wordsworth-amy winehouse wordsworth-michael jackson

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content