Sla de pagina om en lees door

Waar brengt de volgende pagina je ? Dat is de vraag die Wordsworth stelt in deze reclamecampagne. Op afbeeldingen van Lord of the Flies en Twenty Thousand Leagues Under the Sea wordt gewezen waar de lezer heen moet.

Lees een boek en de volgende pagina is een verrassing. Lees door en het verhaal wordt steeds duidelijker. Of toch niet? Zo wordt een boek pagina voor pagina gelezen.

wordsworth---lord-of-the-flies where will the next page take you wordsworth---20000-leagues where will the next page take you

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content