Zienswijze en boeken. Kies maar.

Boeken voor elke zienswijze. Of het over de apocalypse (2012) gaat: Ik geloof het/ik betwijfel het/het maakt me niet uit,over de Olympische Spelen: Ik ben een atleet/ik ben een amateur/ik ben een professional of over de financiële crisis: ik ben een optimist/ik ben een pessimist/ik ben een opportunist.

Met een rond onderdeel in het midden en daar omheen de verschillende zienswijzen wordt het totaalbeeld getoond. Daaronder verschillende meningen en de boeken die erbij horen. Livrarias Curitiba laat met deze beelden zien dat ze alle boeken hebben.

Kom op, ga lezen.

Apocalypse, Brazil. Livrarias Curitiba Apocalypse, Brazil. Livrarias Curitiba games 2012 I am athlete. I am amateur. I am professional. Books for all points of view. Apocalypse, Brazil. Livrarias Curitiba crisis

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: