Kinderboekenweek 2016, boeken ruilen

kinderboekenweek-2016-voor-altijd-jong-opas-en-omas

Van 5 tot en met 16 oktober vindt de kinderboekenweek plaats. Wat mij betreft is elke week kinderboekenweek. De laatste dag van de kinderboekenweek wordt afgesloten met een kinderboekenruil op de stations Amsterdam CS, Arnhem Centraal en Breda.

kinderboekenruil-kinderboekenweek-ns-2016

Op die stations staan van 10.00 en 16.00 uur kasten vol met boeken klaar om te ruilen. Voorleesmomenten in de voorleescoupé met een kinderboekenschrijver, een conducteur of een medewerker van de bibliotheek worden eveneens georganiseerd.

Alle mooie boeken uit de boekenkast staan maar te staan. Je bent er te oud voor, hebt ze drie keer gelezen of het is een cadeau van je tante en dat kan je niet wegdoen. Een boek moet gelezen worden. Daarom organiseren de NS de kinderboekenruil. Kinderen mogen hun boek komen ruilen voor een ander boek. Dat kan het boek zijn van een ander kind, of een van de mooie titels die de NS hebben klaar gezet. Vul wel even het ruilbriefje (PDF) in.

kinderboekenruilbriefje-kinderboekenweek-2016

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d