Neem alleen wat je nodig hebt – Kindle

Amazon vertelt dat je met de Kindle alleen dat hoeft te pakken wat je nodig hebt. Niet een heel boek met kaft en honderden bladzijden. De teksten zijn genoeg. Dit wordt geÏllustreerd met afbeeldingen van een stripboek waar de teksten uit de ballon zijn verdwenen.

Het tweede beeld is een papieren boek zonder letters. Onderaan de advertentie is de Kindle te zien, met al die woorden die uit het boek en stripboek zijn verdwenen.

Amazon kindle book, take only what you need Brazil 2010-2 Amazon kindle book, take only what you need Brazil 2010

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d