Je zoon verbeeldt veel meer dan je kan bedenken.

Je zoon verbeeldt veel meer dan je kan bedenken. De boeken helpen verbeelden. Niet alleen in het boek, ook daarbuiten gaat het verhaal door. Dit is een campagne van het Braziliaanse Familia Vila 7.

Stapels boeken maken de afbeelding van waaruit de interactie met de buitenwereld begint. De matroos schiet vanaf de kaft van het boek op de octopus, de boekenprinses kust de knuffelkikker, de raket stijgt op met een vlam op de boeken waarin een alien en hond met ruimtehelm, op safari en vanuit het boek met de verrekijken dieren spotten en een schaap dat het boek inspringt.

Je zoon verbeeldt veel meer dan je kan bedenken en met lezen wordt dat aangewakkerd. Lees!

 

Your son imagines much more than you imagine 5 Your son imagines much more than you imagine 1 Your son imagines much more than you imagine 2 Your son imagines much more than you imagine 3 Your son imagines much more than you imagine 4 sheep schaap

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: