Je bent je boek

Met de komst van Miami Ad School naar Canada werden deze afbeeldingen gemaakt. (Jonge) ontwerpers en creatieven hebben geen gezicht, ze hebben hun werk. Het portfolio is wat je maakt en laat groeien. Je bent je boek.

Zie hieronder de ontwerpers met een kenmerkend beeld van een bekende campagne. Bijvoorbeeld Old Spice Man.

you are your book miami ad school mas_print_cadbury you are your book miami ad school mas_print_dumbways you are your book miami ad school mas_print_oldspice you are your book miami ad school 2 you are your book miami ad school

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: