Sail den Helder 2017

sail den helder logoMatrozen op de ra, kades vol met Tall Ships, kades met duizenden bezoekers, water, haven en wind. Het was weer Sail. Dit keer in Den Helder. En daar was ik natuurlijk bij. Werken aan het web en aan de app.

Verhalen genoeg tijdens dit nautische evenement. Bijna te veel om op te tekenen. De blije gezichten op de kades en op de te bezoeken schepen tonen aan hoe Sail Den Helder wordt beleefd. Hieronder de links naar de artikelen die ik schreef. Soms is het laat en staat er zomaar flair in plaats van flare. Zoek die zelf maar op.

Helders Dorp, Wereldrecord lesgeven in knopen, Matrozen op de ra bij de SAIL-in, Tweede dag van SAIL van start, Persboot de Jonge Prins, Shantykoor op Sail Den Helder, Scouting Jutters Willemsoord, SummerLabb, Bouw je bootje, Derde dag van Sail van start, Zr. Ms. Van Speijk vaart uit, Te water laten van de zelfgebouwde bootjes, Vaar mee op een Tall Ship, Spetterende optredens op alle podia tijdens Sail Den Helder, Wereldrecord!, Demonstratie Marine, Sail-Out vanaf de dijk, Een bezoekster vertelt, Helderse jeugd zeilt naar Halmstad, SummerLabb groot succes, Antwerpen – Den Helder, Winnaar van de LEGO-wedstrijd, Camperplaats met vuurwerk, Sail Den Helder afgelopen.

Vier dagen Sail Den Helder

Vier dagen in een paar minuten video.

Sail Den Helder 2017 from Marijn on Vimeo.

Impressie van de eerste drie dagen

Impressie van de Sail-Out op zondag

 

Alle artikelen gescreenshot

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: