Boek als kerstcadeau

In December is het tijd voor boeken en kerst. Penguin trapt vandaag af met een overzichtsadvertrentie. Is het de saaiheid zelve? Covers van boeken bij elkaar om de boeken te promoten. Penguin doet het gewoon. Geef een boek als kerstcadeau. Dit maakt nog heel lang indruk.

Onder het motto grote cadeauideeën zijn de boeken tentoongesteld tussen de zilveren papierkunst. Een boek is een ideaal kerstcadeau. Zoals Penguin het zegt: Leave a lasting impression.

Penguin Books Kerst, leave a lasting impression

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

WordPress PopUp Plugin
Skip to content
%d bloggers like this: