Het verhaal licht op

Rayuela uit Ecuador brengt je naar een andere wereld. Terwijl je een boek leest, ben je in een andere wereld. Het verhaal licht op. In de reclameposters projecteert het boek het verhaal op de omgeving waar de lezer zit. 

De man in het park zit op een bank voor een boom in het groen. In het boek is het herfst of winter en vliegt er allerlei wezens door de lucht. De jongen op de bank ziet een kasteel met een draak. Onder zijn voeten liggen nog vijf boeken als ondersteuning. Zijn benen bungelen niet voor de bank , maar hij zit hierdoor stevig.

rayuela wolf

rayuela king

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: