Meer advertenties, van vroeger, voor boeken

Voor diverse boeken is geadverteerd. Net als twee weken geleden is hier een aantal eerste advertenties voor boeken te vinden.

Hieronder staan de advertenties, van vroeger, voor The Benefactor van Susan Sontag, A spy in the house of love van Anaïs Nin, Other Voices, Other Rooms van Truman Capote en  the naked and the dead van Norman Mailer,

1963 susan sontag the benefactor 1954 anais nin a spy in the house of love 1948 truman capote other voices, other rooms 1948 norman mailer the naked and the dead

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d