Lezend Vrijheidsbeeld

Elke mooie stad vertelt een mooi verhaal volgens de Süddeutsche Zeitung. Onderaan staat: “20 masterpieces inspired by the pulse of a big city. Exclusively selected by the arts & culture editorial board of the Süddeutsche Zeitung.”

Het Vrijheidsbeeld in New York leest en ook Victoria boven de Siegessäule in Berlijn leest. Süddeutsche Zeitung zet standaarden hoog en benadrukken dat ze kwaliteitsjournalistiek bedrijven. Daarbij stellen ze zich ook op als de bibliotheek van metropolen.

Every great city tells a great story. The Süddeutsche Zeitung library of_Library_of_Metropolises_NY Every great city tells a great story. The Süddeutsche Zeitung library of_Library_of_Metropolises_Berlin

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: