Kinderboekenweek 2018 – Vriendschap – Kom erbij

Kinderboeken over vriendschap staan centraal in de Kinderboekenweek 2018. De week van tien dagen begint op woensdag 3 oktober en duurt tot en met zondag 14 oktober 2018. Het motto bij het thema Vriendschap is Kom erbij!

Het Kinderboekenweekgeschenk (dit woord is zelfs te lang voor Scrabble) is geschreven door Jozua Douglas, die ook De gruwelijke generaal en De ongelooflijke Ravi Ravioli schreef .

Het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2018 is gemaakt door illustrator Milja Praagman.

Kom, ga lezen.

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content