Slimme mensen, slimme bibliotheek

Slimme mensen gebruiken slimme bibliotheken. De Bibliotheekweek in Ierland in maart 2011 koppelt de smartphone aan het lezen van boeken.

Het gaat om het gebruik van techniek en social media om te communiceren en om de toegang tot boeken en andere bibliothekische diensten te vergroten.

Uiteraard vonden er in de Ierse Bibliotheekweek evenementen plaats in alle soorten bibliotheken in heel Ierland.

Kom, ga lezen.

It's all about how people are using libraries and how libraries are using technology and social media to communicate and to increase access to books and other services. There are hundreds of events taking place in all kinds of libraries all over the country during Library Ireland Week.

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: