Altijd luisterboeken

Amazons Audible gebruikt de ouderwetse draad naar de oortjes of koptelefoon om een genre binnen de luisterboeken te promoten. Met de draadloze oortjes is dat tegenwoordig een stuk lastiger uit te beelden.

Forensen wordt teleporteren naar het werk met de sciencefictionboeken. Je hartslag omhoog in de sportschool kan met de romantische boeken. En het huis schoonmaken is nu het kasteel schoonmaken met de fantasieboeken.

De teleporteerversie staat hieronder twee keer, alleen de koptelefoon verschilt.

Kom, ga lezen. Of luisteren.

amazon audible alien audiobooks
amazon audible rose audiobooks
amazon audible dragon audiobooks
audible amazon

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content