Rustig lezen in de bibliotheek

Rustig lezen, waar kan dat nog? In de bibliotheek is het rustig en kan dus in alle rust worden gelezen. Op deze poster staat het boek waar passages onleesbaar zijn geworden door de geluidsgolven. Een campage voor de Spaanse bibliotheken.

Kom, naar de bieb. Ga lezen.

poster para bibliotecas - rustig lezen in de bieb

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d