Liberum Venti zeilt de BBcup

Zeilteam Liberum Venti is opgericht om de BBcup 2019-2020 te zeilen. Dit jaar start de 21e editie van de BBcup. Twee van de drie teamleden hebben de cup eerder gevaren. Het derde teamlid is nieuw.

Deze samenstelling gaat een aantal wedstrijden nodig hebben om op elkaar ingespeeld te raken. Wedstrijden varen tegen de ervaren teams is hiermee een grote en interessante uitdaging. Voor mij is het de eerste deelname na een afwezigheid van ruim tien jaar. We hebben een logo, site en mediateam. De site is opgezet om informatie te delen over het team, maar ook bijvoorbeeld de pagina met weer- en windverwachtingen met alle deelnemers te delen.

Op één pagina is een overzicht van verschillende weer- en windsites te vinden. Het actuele weer en ook de verwachtingen zijn zo makkelijk terug te vinden.

Om ieders filterbubbel te respecteren worden berichten van de teamsite doorgeplaatst naar de facebookpagina. Deze pagina is openbaar en door iedereen te bezoeken en te liken. Reacties zijn zowel op de site als op de facebookpagina welkom.

De Berenburgcup wordt gevaren in drie weekenden op het Slotermeer in Friesland en is een initiatief van de instructeurs van zeilschool de Ulepanne.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: