Luisterboeken om je heen

Luisterboeken kan je altijd beluisteren. Waar je ook bent. De omgeving verandert dan ineens in je verhaal. Lekker op het strand liggen en tegelijkertijd je als toeschouwer begeven in een science fictionboek. Met luisterboeken is dat mogelijk.

Audible maakte deze campage om hun uitgebreide assortiment te promoten. Hardlopen terwijl de Amerikaanse Burgeroorlog om je heen woedt. In een geel reflecterend vest tussen de mannen met zwaarden, kannonen en veel vlaggen door. Dat kan met een luisterboek.

audible stories that surround you Sci Fi
audible stories that surround you civil war

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content