Luisterboek en koptelefoondraadje

Het draadje van de koptelefoon in de vorm van verhalen. Penguin gebruikt dit als reclame voor luisterboeken. Ook het logo op de poster heeft nu een koptelefoondraadje.

Drie posters promoten het lusiteren luisteren naar boeken. De ontzettende lange draden zijn gevormd naar Sjaak en de Bonestaak, Frankenstein en Moby Dick. Ook Amazon maakte al eens een advertentie met het draadje van de koptelefoon als verhaalllijn.

Het is nu afwachten hoe dit idee evolueert met Airpods.

Kom, ga luisteren.

Penguin-audiobooks-clebercardoso
Penguin-audiobooks-clebercardos0 2
Penguin-audiobooks-clebercardoso

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d