Auteurs voor Vrijheid

De Schrijverscentrale en het Nationaal Comité 4 en 5 mei presenteren Auteurs voor Vrijheid. Nodig een auteur uit met een uniek verhaal over vrijheid en onvrijheid. Een verhaal dat geborgenheid biedt, ontroert, aan het denken zet én een opmaat vormt voor een gesprek.

75 jaar na de bevrijding trekken 75 auteurs door het land om lezingen te geven. Althans, dat was het plan als de coronacrisis geen roet in het eten had gegooid. Met Auteurs voor Vrijheid wordt stilgestaan bij verhalen over de Tweede Wereldoorlog. Ook wordt aandacht gegeven aan belangrijke thema’s in onze samenleving, zoals vrijheid, verzet, de invloed van kolonialisme en de vluchtelingencrisis. Schrijvers kunnen als geen ander het debat over vrijheid levend houden.

Campagneposter

Kom, ga lezen.

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content