Lees een boek binnen een uur

Voor iedereen die van boeken houdt, maar te weinig tijd heeft zijn hier 24 (Engelstalige) boeken die in een uur zijn te lezen. Novelles, korte verhalen en flashfictie zijn de genres die in korte tijd te lezen zijn.

Kort lezen betekent in een nieuwe wereld duiken, ervaren, dezelfde emoties ervaring als wanneer een langer verhaal wordt gelezen. Dit dan wel in een kortere tijd.

De korte boeken zijn zo populair omdat een groot deel van de kosten is vervallen, de print- en distributiekosten. Veel verhalen zijn nu als ebook te lezen.

Gemiddels leest een volwassenen 300 woorden per minuut, dat is 18.000 woorden per huur. Een paperback heeft ongeveer 250 woorden per pagina. Een boek van iets van 70 pagina’s is dan in een uur te lezen. Een roman heeft al gauw 80.000 tot 100.000 woorden. En die lees je in een uur of zes uit.

In deze infographic van ebookfriendly.com staan 24 boeken die in een uur zijn uit te lezen. 24 boeken die je allemaal in een uur uitleest. Binnen een dag kan je dus 24 boeken lezen! Uitstekend dus voor je leeslijst.

Kom, ga lezen.

24 boeken die je binnen een uur kan lezen.hic-540x4095

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: