Nieuwsbrief 1 – Boek over Anna Sophie

*|MC:SUBJECT|*

Nieuwsbrief 1 – Anna Sophie

Anna Sophie, gehandicapte dochter uit huis

Mijn dochter heeft een verstandelijke beperking en heeft het niveau van een kind van anderhalf. Aan haar grote zorgvraag was thuis moeilijk te voldoen. Ze heeft permanent toezicht nodig. Op haar dertiende ging ze uit huis. Vervolgens begon de coronacrisis en was bezoeken zelfs niet mogelijk. Hierover schreef ik een boek. Met deze nieuwsbrief hou ik je op de hoogte van de voortgang van het uitgeven van het boek.

Over Marijn

Op mijn site deel ik verhalen over Anna Sophie, daarnaast plaats ik wekelijks een blog waarin marketing en boeken worden belicht. De verhalen over Anna Sophie bereiken steeds meer mensen. Van meerdere kanten kreeg ik de suggestie om hiervan een boek te maken. In het boek neem ik je mee in de dagelijkse realiteit van het leven van een kind met een ernstige meervoudige beperking.

Ik ben marketing- en communicatieadviseur. Met Loes heb ik drie kinderen Anna Sophie (’06), Olivier (’07) en Fréderique (’09). We wonen in Hilversum, Anna Sophie in Bosch en Duin.

Website van Marijn

Over de uitgever

SAAM Uitgeverij is gespecialiseerd in publicaties op het gebied van zorg, welzijn en maatschappij

Website van SAAM Uitgeverij

Volgende nieuwsbrieven

In de volgende nieuwsbrieven leer je Anna Sophie al een beetje kennen en laat ik je over mijn schouder meekijken naar het uitgeefproces. Op het moment dat je mijn boek kan bestellen, laat ik dat snel weten.
Vragen kan je sturen naar marijn@marijnkrijger.nl. Werk je in de media en wil je meer weten hoe het is om vader te zijn van een gehandicapte dochter die niet meer thuis woont? Neem contact met me op.

Tot de volgende keer,

Marijn Krijger

Aanmelden voor de nieuwsbrief – Boek Anna Sophie

* indicates required

Dank je wel alvast voor het abonneren op mijn nieuwsbrief. Werkt bovenstaand formulier niet, klik dan hier.

Leave a Reply

Skip to content