Jezelf nog meer verliezen in een boek

De prachtige afbeeldingen van Penguin om jezelf in een boek te verliezen kunnen prima in twee berichten worden opgedeeld. Twee weken geleden deel één, nu deel twee. Alice in Wonderland en Sjakie en de Chocoladefabriek zijn vandaag het onderwerp.

Kom, ga lezen.

Lose Yourself in a Book Penguin Alice in Wonderland
Lose Yourself in a Book Penguin Charlie and the chocolate factory Roald Dahl

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content