1965, boekenweek

De boekenmarkt in de Nieuwe Rai werd gepromoot in 1965. De boekensteun in de vorm van een kindertekening van een olifant maakt de poster compleet. Kom naar de boekenmarkt want het biedt de grootste boeksorteringen in Nederland.

Kom, ga lezen.

boekenweek 1965 kom naar de boekenmarkt in de RAI

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: