Rijkdom van boeken

De Canadese onafhankelijke uitgevers van boeken willen de diversiteit aan boeken laten zien. Boeken met een immense rijkdom. Dat doen ze met origamifiguren van boeken. Alle rijkdom in een boek wordt zo gevisualiseerd.

Kom, ga lezen.

Canadian Indie Literary Publishers awaken
Canadian Indie Literary Publishers challenge
Canadian Indie Literary Publishers inspire
Canadian Indie Literary Publishers provoke

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: