McCharlie, McGVR en McMatilda

McDonald’s gaf boeken weg van Roald Dahl. Hiervoor is samengewerkt met Penguin Random House. Een kleine versie van het boek bij een Happy Meal. Onder andere Charlie en de Chocoladefabriek, The GVR en Matilda worden weggegeven. Uiteraard met illustraties van Quentin Blake.

Hiermee maakt een ​​nieuwe generatie kinderen kennis met literaire klassiekers. Ouders halen tegelijkertijd herinneringen op aan hun kindertijd en kunnen verhalen die ze als kind lazen opnieuwebeleven met hun eigen kinderen.

Kom, ga lezen.

Penguin roald-dahl mcdonalds 2
Penguin roald-dahl mcdonalds

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content