Koffiebekertekst

Chipotle drukt teksten op de papieren koffiebekers van verschillende auteurs. Het idee komt van Jonathan Safran Foer. Hij was bij Chipotle en had niets te doen en zag ook iets interessants om te bekijken. Hij bedacht de koffiebekertekst.

Foer schreef voor dit project, samen met onder andere Malcom Gladwell, Sarah Silverman and Judd Apatow. Chipotle stelt dat de verpakkingen een middel zijn om humor, gedachtes en ideeën te laten zien. In tekst en ontwerp.

Kom, ga lezen.

chipotles verhaal op koffiebeker jonathan safrar foer
chipotles verhaal op koffiebeker michael lewis
chipotles verhaal op koffiebeker

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: