Vliegen en lezen

Qantas heeft liever boeken van papier dan e-readers. Die leveren ze zelf. Korte boeken die tijdens de vlucht kunnen worden gelezen. De serie heet Stories for Every Journey’ en richt zich op non-fictie, misdaad en thrillers en bevat titels van auteurs James Castrission, Tony Cavanaugh, William McInnes, Jack Marx, Roland Perry, Peter FitzSimons, Lian Hearn en Rob Mundle.

De schappen bij de boekwinkels op de luchthavens puilen uit. De geruststellende charme van het bladeren door een goed boek terwijl je achterover leunt tussen de wolken is ontspannend.

Kom, ga lezen.

qantas-airways boeken lezen tijdens de vlucht 3
qantas-airways boeken lezen tijdens de vlucht 2
qantas-airways boeken lezen tijdens de vlucht

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: