Langetekstadvertentie

Boekenwinkel Librería Laberinto geeft korting als je graag leest. Niet iedereen komt in aanmerking. Lees tussen de regels en lees het hele stuk. Je komt vanzelf bij een korting uit. De langetekstadvertenties zijn geweldig. Ogilvy-achtig. Lees maar gewoon.

Kom, ga lezen.

Librería Laberinto between_the_lines_the_girl_who_counted_noodles_r
Librería Laberinto between_the_lines_it_happened_upstairs_r
Librería Laberinto between_the_lines_chair_design_r

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d