Lees een vrouw

De Openbare Bibliotheek van Rio Grande do Sul en DZ Estudio startten in 2022 het project “Lees een vrouw”, dat tot doel heeft de lezers bewust te maken en aan te moedigen om boeken van vrouwen te lezen.

Bezoek de website op een smartphone en richt de camera op de cover van een boek van een mannelijke auteur, de technologie beveelt een ander boek aan dat door een vrouw is geschreven over een vergelijkbaar thema.

Kom, ga lezen.

lees een vrouw

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content