Wie leest je voor? Kies maar

Stel je voor: Sofia Vergara leest Vijftig tinten grijs voor, de Gelaarsde Kat het natuurkundeboek voorleest en Taylor Swift je favoriete gedicht van Pablo Neruda. Het zou te gek zijn om de hipste, beroemdste en spannendste stemmen te hebben die je favoriete boeken voorlezen als je naar bed gaat, als je aan het koken bent of gewoon als je “tijd voor jezelf” hebt.

Een saaie wereld van stemmen verandert dan in de nieuwe favoriete manier van luisteren naar boeken van alle soorten, de vraag is of het mogelijk is? Ja, dat is het en Spotify omarmt dit idee.

Kom, ga lezen en luisteren

spotify celebritales 3
spotify celebritales 2
spotify celebritales

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content