Social media en boeken luisteren

Generatie Z tiktokt lievert dan dat ze nieuwe boeken lezen. Of luisteren. Daar is een oplossing voor. Het geluid overnemen van Tiktok.

Spotify Silent Scroll introduceert een TikTok-geluid dat volledig stil is, zodat gebruikers naar een gratis luisterboek kunnen luisteren terwijl ze doorgaan met hun obsessieve scrollgewoonten. Scroll maar door en luister toch naar literatuur.

Kom, ga lezen. Of scrollend luisteren.

spotify silent scroll 4

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content