Open deuren voor de bibliotheek in Toronto

TPL Opens Doors is een bewustwordingscampagne die inwoners van Toronto (Torontianen? Torontoërs?) uitnodigt terug te keren naar hun filialen en hen (opnieuw) laat kennismaken met alle mogelijkheden, diensten, ondersteuning en ervaringen die helpen met lezen, leren, creëren en verbinden. TPL staat voor Toronto Public Library.

Kom, ga naar de bieb. Ga lezen.

toronto public library opens doors to growth and succes
toronto public library opens doors to histories
toronto public library opens doors to technology

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content