Niet lezen, geen verbeelding

Lezen hebt beter verbeelden. Dus niet meer lezen zorgt voor het verdwijnen van de verbeelding. Peter Pan de oude man zit uitgeblust in het ziekenhuis. Of verbeelding echt verdwijnt is natuurlijk te betwijfelen, dat lezen helpt beter te verbeelden is logisch.

Literacy Foundation is de afzender van deze campagne met het thema Words of Hope.

Kom, ga lezen.

Literacy Foundation when a child doesn't read imagination disappears
Literacy Foundation when a child doesn't read imagination disappears 2

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content