Boekenweek 2024

Zoals elk jaar is ook in 2024 een Boekenweek om de boekverkoop te stimuleren. De Chabots of Chabotten schreven het boekenweekgeschenk. Bart Chabot schreef een dichtbundel over het familieleven. Deze bundel is in plaats van het boekenweekessay.

Hieronder een aantal beelden uit de campagne. Niet te lang kijken. Ga naar de boekenwinkel, koop een boek, krijg een boek erbij en ga lezen. De Boekenweek is van 16 tot en met 24 maart. Lange week dus, dan kun je ook veel lezen.

boekenweekgeschenk bril 2024
boekenweek 2024
boekenweek_logo_2lijnen_op-wit_kleur
ooievaarsblues
Gezinsverpakking

Woensdag boekendag

Woensdag is boekendag. Zolang de voorraad strekt wordt op marijnkrijger.nl elke woensdag een blog over boeken geplaatst. Natuurlijk is er een link met marketing. De blogs over (marketing en) boeken zijn hier terug te vinden.

Geïnteresseerd in boeken? Breid je bibliotheek uit door hier boeken te kopen.

Leave a Reply

Skip to content