Het boek dat niet kan wachten.

Boeken zijn geduldig. Ze wachten in de kast totdat het wordt gelezen. Sommige boeken staan er dagen, anderen maanden en soms wachten ze zelfs jaren.

Geduld

Het boek is geduldig. Dat is niet erg voor het boek, wel voor de auteurs. Die willen graag verder met een volgend boek en hoe beter je eerste boek is gelezen hoe meer kansen er zijn om een volgend boek te schrijven.

Snel gaan lezen

Eterna Cadencia, een kleine uitgever, besloot het geduldige boek te vervangen voor een boek dat niet kan wachten. Speciale inkt verdwijnt in twee maanden en binnen die tijd moet je het boek hebben gelezen.

Zie hieronder een video waarin het concept wordt uitgelegd.

youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gHl8IqCqza8?rel=0

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d