Kunstwerk op de vensterbank #ASof

Ze klimt op de vensterbank en gaat dan zitten. Haar benen bungelen. Ze heeft haar spalken aan heeft en heft haar benen op. In een korte serie van twee laat ze haar hakken neerkomen op de radiator. Kaboem, kaboem.

Geluid

De trommel naast haar is het favoriete speelgoed. Ze schuift er naartoe en begint te roffelen. Als het geluid maakt, vindt ze het mooi. De piano is vlakbij. Met steun aan de bank en vervolgens de muur loopt ze naar de toetsen. De snaar van de A-toets is stuk en de klank heeft een bijgeluid. Ze weet die elke keer ineens aan te slaan.

Enthousiasme

Haar chillplek op de vensterbank wordt weer ingenomen. De trommel schuift ze aan de kant. De klep van het bureau tilt ze op en laat ze met een doffe dreun neerkomen. Lachend herhaalt ze dit een paar keer. Haar enthousiasme laat ze blijken door hard te lachen. Ineens is ze stil.

Groen

Uit het bureau pakte ze een groene viltstift. Haar handen worden groen en ook de vensterbank moet er aan geloven. Ze schuift een stukje op om een groter stuk witte vensterbank een groene kleur te geven. Dan begint ze te lachen. Ze weet dat het niet mag, dit is wel haar mooiste kunstwerk van vandaag.

Haar mooiste kunstwerk van vandaag, groene viltstift op witte vensterbank

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d