Originele afbeelding op vrachtwagen

Op de A1 zag ik een vrachtwagen rijden met een aquarium op de oplegger. Een grote vis zwom erin en leek er aan de achterkant bijna door het glas te zwemmen. Het was geen echt aquarium en er werd al helemaal geen water vervoerd. De oplegger was volledig bestickerd als aquarium.

Geen foto

Mijn camera lag niet binnen handbereik, dus ik kon er geen foto van maken en mijn flipcam zat in mijn tas, waardoor bewegend beeld niet is gemaakt. Ik heb er in ieder geval om gelachen en van genoten. En ik heb ervan geleerd mijn camera weer binnen handbereik te houden. Misschien wordt het tijd voor een dashcam

Nieuwe kans

Deze week reed ik op de A1 en in mijn ooghoek zag ik een vreemd perspectief. Ik kon de vrachtwagen inkijken, maar er was een vreemde draaiing in het beeld. Snel maakte ik een foto.

vrachtwagen origineel bestickerd

Het was rustig op de weg, ik had geen bumperklever achter me en liet de snelheid terugzakken van de daar geldende maximumsnelheid van honderdertig naar tachtig en ging naar de rechterbaan. Die vrachtwagen was er toch en mijn camera lag binnen handbereik. Deze bijzondere afbeelding op de achterdeuren van de vrachtwagen wilde ik natuurlijk fotograferen. Zie hieronder de inkijk in de vrachtwagen.

De afbeelding op de vrachtwagen, je ziet zo wat er in ligt

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d