Ze was weer op TV

#ASof bij De Belevenis, Tijd voor Max van Omroep Max“Je dochter was op TV. Bij Tijd voor Max.” Op donderdag 18 april stond Tijd voor MAX in het teken van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). In deze speciale uitzending was Tooske Ragas te gast. De presentatrice draagt NSGK en het project ‘Samen Spelen’ een warm hart toe.

De uitzending is terug te zien via Uitzending Gemist en inderdaad op 43.51 is ze heel even in beeld in de promo voor de NSGK.

De opnames zijn gemaakt in De Belevenis op haar vierde verjaardag. En uitgezonden op 30-12-2011 en 1-1-2012. Hier is het hele fragment uit die uitzending terug te zien. Aan het eind van deze maand wordt ze zeven. De tijd vliegt en nog steeds: “Niets is mooier dan vandaag”

Leave a Reply

Skip to content
%d bloggers like this: