Dieren in komkommertijd

Er is een dode wolf gevonden. Dit opmerkelijke feit is voer voor de vaderlandse pers om verschillende redenen: Het is een uniek dat er een wolf in Nederland is gesignaleerd in het wild, deze wolf is dood en het is komkommertijd. De wolf is echter niet het eerste dier dat in de komkommertijd het nieuws domineerde.

In 2005 was er een poema op de Veluwe. De poema is nooit gevangen en het was een uitstekende promotie voor De Veluwe. Ook andere organisaties gebruikten de poema in hun communicatieuitingen. Puma ondersteunde de stichting Pantera in de zoektocht, Ford plaatste een advertentie met een Ford Puma in het bos (Heeft iemand nog een scan van die advertentie?) en de Postbank speelde er handig op in met de onderstaande advertentie.

Advertentie van de Postbank, inhaker op de Poema op de Veluwe (2005)

Leave a Reply

Best Wordpress Popup Plugin
Skip to content
%d